Blog

Kradskusser til folket

Der diskuteres ligeløn – også i Danmark. Vi har ikke ligeløn, hvis nogen skulle være i tvivl. Hvis man opgør den gennemsnitlige livsindkomst, er mændene stadig betragteligt foran. Vi har, hvad man med et vist mål af politisk nysprog kalder “lige løn for lige arbejde”. Det er der, hunden ligger begravet. Hvad er lige arbejde? Pudsigt nok ligger de traditionelle kvindejobs i den lavere ende hvad løn angår. Hvis kvinder vil tjene det samme som mænd, skal de altså lave præcis det samme som mænd. Og så skal de undgå at få børn. Barsler koster dyrt på pensionsindbetalingerne. Som samfund vægter vi stadig ikke det reproduktive arbejde lige så højt som det produktive, og så længe det er tilfældet, vil vi være langt fra ligelønnen.

Feminisme er ikke at hade mænd. Feminisme er at insistere på at alt det, der skal til for at vi som mennesker kan leve og overleve er lige vigtigt. At man som feminist kan virke lidt tænderskærerne, kan vel ikke undre, når man møder argumenter som at:”Kvinderne vælger selv, at de vil have tidligt fri, så de kan passe deres børn”. Jeg græmmes…. Og derfor er dagens kusse Kradskussen:

Den er ikke specielt rar, men i en snæver vening kan den bruges som skuresvamp. Du kan finde opskriften her

Påskekussen er online

Det er den varmeste vinter nogensinde, og der er nok at gå i hi over. Jeg har hæklet en påskekusse, så der kan blive lidt forår i de små hjem. Jeg gik en smule amok med lammeulden, men hvis man synes, det bliver for uldent, er det heldigvis nemt at nedgradere. Opskriften finder du i kusseafdelingen på hjemmesiden. Hvis du har problemer med at tyde opskriften, må du meget gerne skrive i kommentarfeltet. Rigtig god fornøjelse!