Ydelser

Hvis man ønsker ændringer i en kommunikativ kultur tager det tid, og derfor er et konsulentforløb aldrig noget quickfix, men en mulighed for at begynde at gå en anden vej end den tidligere.

Jeg tilbyder kursusforløb, hvor deltagerne ud fra deres egne erfaringer og praksis arbejder med anerkendende kommunikation. Et kursusforløb forløber typisk over 2-3 mødegange, hvor deltagerne  imellem kursusdagene træner deres kommunikative praksis. Du kan læse mere om teorierne, jeg arbejder ud fra her.

Jeg tilbyder også en diskursanalyse af kommunikationen i organisationen: Her er fokus på, om der er  overensstemmelse mellem organisationens værdier og den konkrete kommunikation internt og “ud af huset”. Analysens formål er at klarlægge svagheder, styrker og muligheder i kommunikationen. Du kan læse mere om diskursanalyse her

Jeg arbejder ud fra den antagelse, at læring sker i praksis. Derfor er et kursus i Schnirkelconsult altid tilrettelagt i tæt samarbejde med kunden. Der er ingen pakkeløsninger, men et solidt teoretisk og erfaringsbaseret fundament.